In Training

"What They Learn With Pleasure They Will Never Forget"

Bij Feather Light Horsemanship worden de beste paarden getraind. Met onze kennis en ervaring wordt er altijd gekeken naar de behoefte van het paard. Wij trainen vanuit het oogpunt van het paard, waardoor alle doelen op een goede manier behaald kunnen worden. De paarden worden beter dan ooit en krijgen plezier in het werk. Ze worden door ons begrepen en willen voor je gaan werken. 

De kracht van de training van Feather Light ligt hem in het feit dat de paarden begrepen worden en de training hierop wordt aangepast. Ieder paard is een individu, en heeft daarom ook zijn eigen aanpak nodig. Dit wordt het paard bij Feather Light geboden. Wij weten precies wat uw paard nodig heeft in elke situatie!

Manier van trainen

Wij werken op een zachte maar duidelijke manier die op het natuurlijke instinct van paarden aansluit waarin samenwerking en leiderschap centraal staan. Hierdoor kan werkelijk ieder doel bereikt worden op een paardvriendelijke manier. Met behulp van deze manier van trainen kan ieder paard zo licht als een veer bereden worden. Van trailer laad problemen, tot jonge paarden opleiden. Van rijden zonder tuigage tot galopswissels. Alles is te behalen door het begrijpen van je paard en inzicht te verkrijgen in je eigen houding en denkwijze.

De training vindt plaats zonder dwang en de daarbij horende hulpmiddelen. Er wordt een echte samenwerking behaald, door ieder paard met zijn eigen taal te trainen. Ook benieuwd naar wat je uit jou en je paard kan halen door op deze manier te gaan trainen? Laat je doelen waar je alleen over had kunnen dromen nu werkelijkheid worden.

"We have to be thankful for the more difficult horses, because they don’t let us push them and they demand that we keep searching for a better way."

"Notify is één van de jonge paarden die we zadelmak hebben gemaakt. Paarden zoals Notify zijn heel belangrijk in deze wereld omdat we veel van ze kunnen leren. Het is heel makkelijk om fouten te maken bij gehoorzame paarden, omdat deze paarden zich makkelijker laten pushen om iets te doen. Ze laten mensen de fout maken zonder dat we er beter van worden. Maar paarden zoals Notify laten je altijd zoeken naar een betere manier. En ik denk dat we dat sterk moeten waarderen. Bekijk hieronder haar filmpje!"
Yvet Blokesch

In training bij Feather Light Horsemanship

Heeft u een paard met een probleem? Heeft u een jong paard dat op een goede manier mag worden gestart? Heeft u een paard dat geen plezier in het werken heeft? Heeft u een paard dat lichter op zijn hulpen mag worden? Heeft u een paard dat gebaat is bij goede training? Dan bent u welkom om vrijblijvend contact op te nemen om uw situatie en wensen door te spreken.

Omdat het onze passie is om met paarden te werken hebben wij 110% voor uw paard over en zullen er alles aan doen om het gewenste resultaat te behalen.

Sluit Menu