Feather Light Horsemanship

masterclasses

Evenementen 2020

“Er is nog zoveel te leren en ik zou zo graag doorgeven wat de paarden mij leren!” (Yvet Blokesch). 

En daarom organiseren we deze hele leuke, inspirerende en vooral zeer leerzame masterclasses.

Check onderstaande Evenementen / Masterclasses:

– Problem Solving bij Feather Light Horsemanship (diverse data)

Gedurende het jaar zullen we steeds nieuwe evenementen blijven toevoegen aan deze pagina.

Wil je direct inspirerende en leerzame trainingen bekijken? Wordt dan lid van onze Feather Light Academy:

Open Trainingen: Problem Solving bij Feather Light Horsemanship

Toeschouwer ticket

Aangepaste data i.v.m. het Corona Virus

  • Zat. 28 maart 2020 verplaatst naar 10 oktober 2020 i.v.m. Corona virus!
  • 10:15 - 12:00
  • Vr. 24 april 2020 verplaatst naar 16 oktober 2020 i.v.m. Corona virus!
  • 19:15 - 21:00
  • Zat. 30 mei 2020 verplaatst naar 24 oktober 2020 i.v.m. Corona virus!
  • 10:15 - 12:00
  • Vr. 26 juni 2020 verplaatst naar 30 oktober 2020 i.v.m. Corona virus!
  • 19:15 - 21:00

🐎✨ Nieuw! PROBLEM SOLVING TRAININGEN Bij Feather Light Horsemanship! 🐎✨

Er zijn nog heel veel paarden en mensen die tegen problemen aan lopen. Daarom organiseren we vanaf nu het komende half jaar ELKE maand één Problem Solving Training waar jullie bij aanwezig kunnen zijn om via die wijze mijn kennis verder te kunnen delen en jullie een stap in de goede richting te helpen! Heb jij een paard met een probleem? Geef je dan nu GRATIS op (zie info hieronder)! En wil jij meer leren over mijn training? Boek dan nu je toeschouwer tickets om meer te leren over het voorkomen en verhelpen van verschillende problemen 🎉💪

Tijdens deze trainingen komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van veelvoorkomende problemen, tot unieke problemen. Ik zal elke training met een ander paard aan de slag gaan die ik nog niet eerder heb gezien en zoveel mogelijk van mijn kennis delen zodat problemen steeds minder vaak hoeven voor te komen. LET OP: De paarden mogen zich GRATIS opgeven (via onderstaande mail)! Als toeschouwer kun je je tickets nu met vroegboekkorting kopen van €45 voor €40 euro, of de hele serie in 2020 voor €220,-.

Wil jij hierbij zijn en meer leren over mijn trainingsproces? Boek dan nu je tickets via https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl . Enkele tickets en Serie tickets voor 2020 (met korting) verkrijgbaar.

OPGEVEN PAARDEN
Wil je dat ik tijdens één van deze dagen met jou paard aan de slag ga en hem een stap in de juiste richting help? Geef je paard dan nu op voor één van de eerste trainingsdagen via featherlighthorsemanshipevents@gmail.com en vermeld hierbij de gewenste datum. Opgaves met duidelijke omschrijving EN een filmpje maken meer kans. In de weken voorafgaand aan de desbetreffende trainingsdag zullen we een keuze maken en een paard uitnodigen. Je kunt je doorlopend opgeven (houdt er wel rekening mee dat we niet op iedere aanmelding individueel kunnen reageren, maar we zullen elke aanmelding zien). Zodra we weer een paard zoeken zullen we een oproep plaatsen op Facebook, houdt dit in de gaten 😊 Indien je al wel een ticket hebt gekocht, en jou paard wordt later ook uitgekozen voor die training, dan krijg je je ticketprijs RETOUR.

Deze Open Trainingen zijn dé unieke kans om meer over ons trainingsproces ten aanzien van problemen te leren. Stel als toeschouwer al je vragen, en ga geïnspireerd naar huis! Elke maand gaan we aan de slag met een ander paard en een ander probleem.