Over ons

Facebook

Volg ons op Facebook. Wij plaatsen wekelijks nieuwe verhalen

YouTube

Volg ons op YouTube en bekijk onze leuke en inspirerende video's

Online Training

De Feather Light Academy is voor iedereen die echt wil weten hoe Yvet traint!

ons Verhaal

Wij zijn Yvet Blokesch en Maik Herngreen. We hebben samen Feather Light Horsemanship opgericht om de wereld voor paarden een betere plek te maken.

Yvet heeft haar dagen van kleins af aan tussen de paarden kudde doorgebracht. “Vanuit mijn passie ben ik mij gaan ontwikkelen in het bestuderen van het natuurlijke gedrag van paarden door middel van clinics, lessen uit Amerika, onderzoek en niet te vergeten tijdens mijn baan als trainer op het rehabilitatiecentrum voor zwaar verwaarloosde paarden in Engeland. Paard en mens op een plezierige manier op één lijn zetten is waar ik naar streef.  Dit probeer ik tijdens lessen met mensen en trainingen met paarden te behalen”. 

Na haar Bachelor of Science te hebben behaald aan de Universiteit van Twente, werd steeds duidelijker hoe belangrijk de paarden voor haar zijn in haar leven. Voorzichtig werd hiernaar geluisterd, en trainingen en clinics in het buitenland werden met passie gevolgd. Vanaf het moment dat Maik in beeld kwam en de succesverhalen zich opstapelden werd werken in een net pak permanent verruild door modderige laarzen. 

Ieder moment van de dag besteden we aan de paarden. We analyseren de trainingen, filmen om zelf te leren en om anderen vernieuwende inzichten te geven. Dag in dag uit zijn wij bezig om onze droom te verwezenlijken. We are living the dream!