trainingen

In training

De paarden die wij trainen komen intern bij ons in training, zodat we elk individu de juiste training op maat kunnen geven. 

grondwerk

Grondwerk is de belangrijkste basis voor de relatie tussen jou en je paard. Gaat het op de grond niet goed? Dan moet je de stap in het zadel nog niet maken! 

jaarlingen / jonge paarden

Een goed begin is het halve werk! Ook het proces voorafgaand aan het starten onder het zadel is ontzettend belangrijk voor het verkrijgen van een fijn en werkwillig paard.

zadelmak maken

Bij Feather Light Horsemanship nemen we tijdens het zadelmak maak proces veel meer mee naast de acceptatie van het zadel en de eerste ritten.

gedragsproblematiek

Op het moment dat het onbegrip van paarden te lang heeft geduurd, of er teveel ongepaste methodes zijn geprobeerd om de problemen uit de weg te vagen, kunnen paarden “onhandelbaar” worden. 

angst-training

Angst en nervositeit is een veel voorkomend probleem. Het belangrijkste is dat we de paarden kunnen leren in deze mensenwereld overeind te blijven, door zichzelf te kunnen ontspannen.

trailerladen

Een belangrijk onderdeel voor elk paard om veilig en ontspannen vervoerd te kunnen worden. Feather Light Horsemanship is gespecialiseerd in het oplossen van problemen omtrent het trailer laden.