Zadelmak maken

"Omdat een goede basis uitermate belangrijk is voor de toekomst, is het van groot belang dat uw jonge paard naar de beste basisschool gaat!"

Bij Feather Light Horsemanship zijn wij deskundig in het zadelmak maken van uw paarden. Onze training bevat alle onmisbare elementen, maar bij Feather Light Horsemanship geven wij het paard veel meer mee!

Omdat het beleren vaak de eerste werkervaring is voor het paard, is het ontzettend belangrijk dat dit goed wordt gedaan. En hierbij is de weg er naar toe van groots belang!

Leren leren

Doordat de weg er naar toe voor ons uit veel meer bestaat dan slechts de acceptatie van een zadel en de ruiter, leren zij veel meer dan normaal. We beginnen altijd met grondwerk, waardoor de mindset van het paard goed wordt. Door deze aanpak leren de paarden gelijk wat samenwerken is, waar ze voor de rest van hun carrière profijt van hebben. Al voordat we de ruiter toevoegen begrijpen ze alle elementen en hulpen, waardoor ze snappen wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor is het hele proces minder stressvol, en leren ze om altijd te zoeken naar het juiste antwoord.

We hechten waarde aan het resultaat en aan de manier waarop het gebeurt!

"The will to succeed is important, but what's more important is the will to prepare....."

Dit is Batturo’s aller eerste rit onder het zadel! Batturo is bij ons om zadelmak te worden gemaakt. Een goede start is ontzettend belangrijk voor de toekomst!

Bij ons is het normaal dat ze naast goed zadelmak zijn, veel meer hebben geleerd! 
 

Bekijk hierboven de video met de aller eerste rit van Batturo. Batturo werd bij ons zadelmak gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw paard?

Op dit moment hebben wij een volle wachtlijst. Maar in onze online training Feather Light Academy kun je stap voor stap zien en leren hoe wij onze paarden zadelmak maken.